Vanaf 16 maart 2016 vind je me op mijn nieuwe website: www.saskiaengels.nl

Zin in een wandeling waarbij JIJ centraal staat?

Tijdens een Rondje van circa vijf kwartier langs de Kralingse Plas in Rotterdam zet ik je letterlijk en figuurlijk in beweging.

Als trainer/coach heb ik door mijn uitgebreide studie* en levenservaring geleerd mensen snel te doorgronden en ze verder te brengen. Dat doe ik door aandachtig te luisteren naar alles wat je wel en vooral niet zegt. Door op de juiste momenten verdiepende vragen te stellen krijg jij meer zicht op wat je bezighoudt en meer inzicht in jezelf.

Het levert meer op dan je denkt!

* 3-jarige Professionele Communicatie en vervolg Professionele Begeleiding bij Phoenix Opleidingen (Systemisch Werk, Transactionele Analyse en NLP) en Numerologie

6 thoughts on “

  1. Saskia je nam me mee op reis, Rondje Kralingse plas. Op een te frisse zomerdag ontstond een warm gesprek, en natuurlijk ging de zon uiteindelijk schijnen. Rondjes eindigen in de regel waar ze begonnen; ik kwam verder. Ik hoop voor je dat nog vele rondjes volgen en dat je reisgenoten er net zo van zullen genieten als ik.
    Saskia, nogmaals: dankjewel!

  2. Ergens diep van binnen weet je zelf natuurlijk al heel goed, wat het antwoord is op je vraag. En soms heb je nodig, dat iets of iemand je in beweging zet. Je aanzet tot een volgende stap. En dat is precies wat Saskia doet. Al wandelend en pratend spreek je uit waar het voor jou om gaat. Zo kom je bij de kern en dat geeft rust en overzicht. Saskia luistert en stelt je vragen. Zij heeft mij geholpen om dat wat ik eigenlijk wel wist – maar niet deed – eens goed te onderzoeken en nu gewoon te gaan doen. Dank je wel, Saskia, je bent een prima reisgenoot!

  3. Een Rondje Kralingse Plas met Saskia is een waardevol. Saskia is een mooi en warm mens dat spiegelt wat zij waarneemt – op diepe en meerdere niveaus. Ze doet dat op een respectvolle, veilige en rustige manier, zodat hetgeen zich bij jou aandient ruimte en aandacht krijgt. Het wandelen, de mooie omgeving en het decor dragen daar absoluut aan bij. Een aanrader dus!

  4. Zo fietsend op deze zonnige dag langs de Kralingse Plas denk ik terug aan een stormachtige dag begin december. Ik kreeg van een lieve vriendin een ‘rondje met Saskia’ cadeau en heb niet lang getwijfeld om contact op te nemen. Vlak voor de afspraak kreeg ik nog een telefoontje “ik wilde even checken of jij het nog wel ziet zitten met dit weer”, al een eerste teken van oprechte aandacht… We zijn gaan lopen en het gesprek kwam vanzelf. Saskia stelt de juiste vragen op de juiste momenten en laat ook de stilte zijn werk doen. In de natuur en zeker op die dag samen met de elementen, kwam er voor mij een mooi inzicht, precies het enige moment waarop de zon zich even liet zien, schijnend over de Kralingse Plas door het dichte wolkendek heen. Voor mij ontroerend en waardevol, nu terugkijkend het begin van een belangrijke reeks aan inzicht gevende gebeurtenissen. Dank je Saskia voor je volle aandacht, je hebt mij geholpen en geïnspireerd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s